Sponsorointi

CITIZEN AMBASSADOR IIVO NISKANEN

Vuonna 1992 Oulussa syntynyt Iivo Niskanen on esimerkki siitä, mihin tinkimätön tahto, määrätietoisuus ja halu kehittyä voivat kantaa. Pikkupojasta saakka suksilla viihtynyt hiihtäjä on aina uskaltanut unelmoida suuria sekä tehnyt kaikkensa saavuttaakseen haaveensa.

Olympiakulta, maailmancup-voitto, suomenmestaruus sekä Vuoden urheilija -titteli ovat saavutuksia, joihin pystyvät vain parhaat. Sellaiset Iivon kaltaiset taistelijat, joilla on halu haastaa itsensä ja olla lajinsa huippu.

Juuri siksi Citizen on erityisen ylpeä saadessaan työskennellä Iivo Niskasen kanssa.                                                                                                               


US OPEN

Citizen on toiminut jo 24 vuotta Yhdysvaltain avoimen tennisturnauksen (US Open Tennis Championships) virallisena ajanottajana. US Open kuuluu Grand Slam -turnaukseen ja on arvostetun tenniskauden päätösturnaus. Citizenin ajanotto on turnauksen keskeisessä roolissa joka vuosi; Citizenin-kellot ovat tallentaneet joitakin pisimpään kestäneitä Grand Slam -otteluita. 

          

                                                                                                                   


Kansainvälinen taitoluistelu

Citizen on Kansainvälisen luisteluliitto ISU:n (International Skating Union) vanhin virallinen sponsori ja yhteistyötä on tehty jo vuodesta 1982 lähtien ja yhteistyö jatkuu tänäkin vuonna. Citizen toimii 2016-2017 talvena sponsorina viidessä virallisessa ISU:n taitoluistelukilpailussa Ranskassa, Tsekeissä, Etelä-Koreassa, Taiwanissa ja Suomessa.

      

©David Carmichael                                                                                        ©David Carmichael