Celebration Nation Collection

Maailma on avoin,
se odottaa sinua.

On sinun vuorosi mennä, tutkia, kokea.
Mihin tahansa päädytkin, yksi kulkee aina kanssasi. Aika.

Celebration Nation -collectionimme juhlistaa valmistuvia, ripiltä pääseviä, opiskelut aloittavia, kotoa muuttavia - kaikkia uuden ajan kynnyksellä olevia nuoria.

  

AW1360-55A 229,00

Tämä trendikäs mesh-rannekkeinen kello on kuin luotu niille, jotka luottavat omaan tyyliinsä ja etsivät väsymättä uutta koettavaa. Kellon valoenergiaan perustuva Eco-Drive -energianvarastontiteknologia on ympäristöystävällinen ja huoleton valinta. Myös kellon vesisuojaus takaa huolettoman menon, sillä kello kestää kastumisen ja käytön uidessa.

Lisätietoja

BM7251-88E 269,00

Hillityn tyylikäs ja ajaton käyttökello, joka kestää katseen juhlassakin. Kello on japanilaisella tarkkuudella viimeistelty kokonaisuus kestävyyttä ja laatua. Safiirilasi, 10 barin vesisuojaus ja ruostumaton terästä oleva rakenne varmistavat, että kello kestää aikaa. Eco-Drive -energianvarastointiteknologia tekee puolestaan käytöstä helppoa ja miellyttävää, koska kello ei vaadi paristonvaihtoa.

Lisätietoja

BZ1001-86E 499,00

Persoonallisesti muotoiltu älykellouutuus rohkeille edelläkävijöille ja niille, jotka arvostavat loppuun asti mietittyä teknologiaa. Kello ei vaadi johtoja ja liitäntöjä latausta varten Eco Drive -teknologian ansiosta. Bluetooth-teknologian ja ladattavan iOS- tai Android-sovelluksen avulla voi määrittää

kelloon tulevia ilmoituksia esimerkiksi saapuvista puheluista tai viesteistä ja asettaa paikallisajan tai herätyksen. Kellon avulla puolestaan pystyt etsimään kadonnutta puhelinta. Lisäksi kellon ominaisuuksiin kuuluu jatkuva kalenteri, kronografi, kaksoisaika, hälytys, akun varauksen näyttö sekä viikonpäivän ja päivämäärän näyttö.

Lisätietoja

EW1901-58A 299,00

Sirossa, Swarowski-kristallein koristellussa kellossa yhdistyvät kaunis muotoilu ja laadukas kellonvalmistus. Kello on helppo yhdistää monenlaiseen tyyliin ja muotoilunsa puolesta se sopii myös juhla-asun seuraksi. Kellon pitkä käyttöikä ja valoenergiaa hyödyntävä Eco Drive -energianvarastointijärjestelmä tekevät kellosta oivan valinnan ympäristötietoiselle.

Lisätietoja