Isänpäivä Collection 2018

Kaikille rennoille, hauskoille ja cooleille isille - Anna isälle lahja joka muistetaan.

Citizen isänpäivä collectionista löytyy kello jokaiselle isälle. Persoonallinen, tyylikkään tumma AN3625-58E on täydellinen valinta aktiiviselle isälle. NJ0090-13P on automaattikellojen aatelia ja soveltuu persoonallisen trendikästä tyyliä arvostavalle. Kultainen BI5002-57P on varma valinta kultaakin kalliimmalle isälle. BI5000-01A on isälle, joka arvostaa hillittyä tyylikkyyttä ja sulavalinjaisuutta, yhtä paljon kuin helppokäyttöisyyttä.

  

AN3625-58E - 219 €

Tämä persoonallinen, tyylikkyyttä ja urheilullisuutta yhdistävä kellomalli on täydellinen valinta aktiiviselle isälle. Kronografin ajanotto-ominaisuudet takaavat, että kello kulkee mukana seikkailusta toiseen. Tyylikkään kokotumma ulkomuoto erottuu joukosta ja tekee lähtemättömän vaikutuksen.

Lisätietoja

NJ0090-13P - 399 €

Automaattikellojen aateliin lukeutuva kello, joka soveltuu persoonallisen trendikästä tyyliä arvostavalle isälle. Tämän kellon tekee kestäväksi ja ultrakevyeksi naarmuuntumaton, ruostumaton ja nikkelivapaa Super Titanium -pinnoite. Yhdessä naarmuuntumattoman safiirilasin ja automaattiteknologian kanssa ne tekevät tästä kellosta täydellisen valinnan jokaiselle ultimaattista laatua etsivälle.

Lisätietoja

BI5002-57P - 139 €

Tyylikäs lahja isälle, joka arvostaa ajatonta muotoilua ja laadukasta kellonvalmistusta. Heille, jotka luottavat järkkymättä omaan tyyliinsä. Kullanvärinen malli on varma valinta kultaakin kalliimmalle isälle. Klassisen tyylikäs kello, joka on helppo yhdistää monenlaisiin tyyleihin ja tilanteisiin, arjesta juhlaan.

BI5000-01A - 99 €

Kello isälle, joka arvostaa hillittyä tyylikkyyttä ja sulavalinjaisuutta, yhtä paljon kuin helppokäyttöisyyttä. Rento ja miellyttäväntuntuinen nahkaranneke sopii jokaiseen tilanteeseen. Tarkka ja luotettava koneisto tarjoaa varman ja pitkäaikaisen suorituskyvyn.