Save the Beyond


Save the Beyond -kilpailut

Citizenin Promaster-kellot ovat olleet edelläkävijöitä niin maalla, merellä kuin ilmassa jo 30 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi Citizen on lanseerannut Save the Beyond –kampanjan, jolla halutaan nostaa tietoisuutta maailmamme luonnon monimuotoisuuden häviämisestä sekä ammattilaisista, jotka taistelevat sitä vastaan. Citizen haluaa heidän esimerkkinsä ja tarinoidensa innostavan entistä enemmän ihmisiä toimimaan luonnon hyväksi.

Citizen Suomi juhlistaa myös Promasterin upeaa 30-vuotista taivalta, ja kutsuu teidät mukaan kilpailuun! Kilpailussa on kaksi kategoriaa:

1. Rekisteröi ja voita

Ostamalla ja rekisteröimällä Citizen-kellon aikavälillä 1.8.2019-29.2.2020 olet automaattisesti mukana arvonnassa, jonka palkintoina ovat maailmanmestari Iivo Niskasen pitämä hiihtokoulu ja Citizen Promaster BN2036-14E -kello (arvo 599€).

Hiihtokoulu järjestetään Kuopiossa 24.3.2020, ja voittajalle sekä hänen valitsemalleen ystävälle maksetaan matkat ja majoitus. 

2. Somekilpailu

Arvomme aikavälillä 1.8.2019-29.2.2020 joka kuukausi Citizen-kellon sen kuukauden aikana kilpailuun osallistuneiden kuluttajien kesken, paitsi viimeisenä kuukautena arvotaan Citizen Promaster NY0071-81E -kello, ja arvontaan osallistuvat kaikki kilpailuun osallistuneet.

Kilpailuun voi osallistua Instagramissa ja Facebookissa julkaisemalla Citizen-kellosta kuvan, joka liittyy luontoon tai luonnonsuojeluun jollakin tavalla. Instagramissa kuviin täytyy merkitä @citizensuomi-tili sekä aihetunnisteet #citizensuomi ja #savethebeyondfinland. Facebookiin julkaistessa täytyy merkitä @CitizenFinland.

Kilpailuun voi osallistua niin monella kuvalla kuin haluaa, mutta vain julkisten profiilien kuvat ovat mukana kilpailussa, koska yksityisten tilien kuvia emme pääse seuraamaan. Molemmissa kilpailuissa voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi. Saurum Oy:n henkilökunta ja jälleenmyyjäliikkeiden henkilökunta ei voi osallistua arvontaan. Saurum Oy vastaa arpajaisverosta.