Iivo Niskanen Seefeld 2019 Collection


Iivo Niskanen Seefeld 2019 Collection  kellot, jotka vastaavat olympiavoittajan vaativiin tarpeisiin

"Yksilölajissa jokainen on vastuussa omista tuloksistaan. Kilpaurheilussa aika on rytmi, mittari ja mahdollisuus. Se hallitsee sinua, ja sinun tulee pystyä hallitsemaan sitä. Voitto vaatii asennetta ja tekniikkaa. Siksi minun valintani on Citizen."

Citizen Ambassador Iivo Niskanen

  

AW7047-54H - CHAMPION EDITION - 429 €

Iivo Niskasen olympiakullan kunniaksi julkaistu erikoismalli, jota on valmistettu vain sata kappaletta. Kellon takakannessa on Iivon nimikirjoitus ja numerointi laseroituna. Ominaisuuksina löytyy muun muassa pyörivä kompassi, päivyri sekä akun varauksen keston näyttö. Kellon vesisuojaus on 20ATM, rungon leveys 44mm ja paksuus 12mm.

AT2393-17H - 329 €

Tämä Eco-Drive -kronografi nahkarannekkeella sopii arkeen, mutta myös rennon juhlavaan tyyliin. Edelleen suosiotaan nostava kullanvärinen kuori, tyylikkään harmaanruskea taulu sekä ruskea nahkaranneke tekevät kellosta varman valinnan kaikenikäisille. Kellosta löytyy luonnollisesti ajanotto, päivyri, luminoidut osoittimet ja sen vesisuojaus on 10ATM.

Lisätietoja

AW1231-58B - 189 €

Hillityn tyylikäs hopean sävyinen kello, jossa ei ole mitään liikaa eikä liian vähän. Tyylitellyt osoittimet, sunburst-kuvioitu kellotaulu sekä päivyri pitävät kellon ilmeen rauhallisena mutta modernina. Eco-Drive -koneisto pitää kellon liikkeessä 240 päivää täydellä latauksella. Kellon vesisuojaus on 3ATM, rungon leveys 40mm ja paksuus 9mm.

Lisätietoja