Valentine's Collection

Aika loistaa
Elä hetkessä, nauti elämästä, näytä maailmalle tyylisi.
Tuo loistoa ystävänpäivään persoonallisella ja elegantilla kellolla.

  

FE6053-57W 249,00


Swarovski-kristallein koristeltu, hohdokkaan kaunis ja siro kello moneen menoon. Punakultaa ja vaalenpunaista yhdistävä malli on upea, naisellinen kokonaisuus. Eco-Drive-energianvarastointiteknologia tekee käytöstä helppoa ja miellyttävää, koska kello ei vaadi paristonvaihtoa.

Lisätietoja

EM0503-83X 199,00

Tässä punakullan värisessä kellossa yhdistyvät hienostuneisuus ja trendikkyys. Moderni ja siro mesh-rannekkeinen kello on kuin luotu niille, jotka luottavat omaan tyyliinsä. Sulavalinjainen ja selkeä kello niille, jotka kaipaavat kelloltaan eleganttia tyylikkyyttä.

Lisätietoja

EO1184-81D 229,00

Tyylikäs, upeasti kultaa ja hopeaa ja yhdistävä kello, joka loistaa juhlatilaisuuksissakin. Kello joka ei ole vain kello, vaan myös elegantti asuste. Kellon pitkä käyttöikä ja valoenergiaa hyödyntävä Eco-Drive-energianvarastointijärjestelmä tekevät kellosta oivan valinnan ympäristötietoiselle.

Lisätietoja

EW2500-88A 399,00

Klassisen tyylikäs kello, joka on helppo yhdistää monenlaisiin tyyleihin ja tilanteisiin, arjesta juhlaan. Naarmuuntumaton safiirilasi, turvalukollinen titaaniranneke ja Eco-Drive-teknologia tekevät tästä kellosta varman valinnan jokaiselle täydellistä laatua arvostavalle.

Lisätietoja